Curso para la Elaboracion de Embriones de Pato Liofilizados(otros Liofilizados)
Curso
Online
*Precio estimativo
Importe original en USD:
$ 550
Descripción
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Tipología
Curso
-
Metodología
Online
-
Lugar
Bogota (Colombia)
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Horas lectivas
100h
CAPACITA A LOS ESTUDIANTES PARA LA ELABORACION DE TERAPIAS CELULARES EMBRIONARIAS DE TODO TIPO,ADEMAS PARA EL MONTAJE DE LABORATORIO O PLANTA PARA SU PRODUCCION. Dirigido a: PERSONAS DEL COMUN,AMAS DE CASA,EMPLEADOS Y/O EMPRESAS QUE QUIERAN IMPLEMENTAR LA TECNICA DE LA LIOFILIZACION PARA BRINDAR MAYOR VALOR A SUS PRODUCTOS
Sedes y fechas disponibles
Ubicación
inicio
inicio
Información relevante sobre el curso
NO SE REQUIREN CONOCIMIENTOS EN EL AREA
Opiniones
Plan de estudios
Why Freeze-Dried? Freeze dried, food products have the following benefits:
Appearance - Freeze dried foods maintain their original shape and texture, unlike air dried foods which shrink and shrivel due to high temperature processing. Just add water and in minutes the food rehydrates to its original form.
Taste - Tastes as good as fresh. Freeze drying removes the water, not the flavour. So freeze dried foods retain virtually all their fresh food taste, vitamins and nutritional content.
Weight - Weighs less than fresh. Freeze dried foods have 98% of their water removed. This significantly reduces the food's weight, making it easier to handle and less costly to transport. For example, 3kg of chicken weighs only 1kg after freeze drying, and rapidly rehydrates back to its original weight.
Información adicional
Prácticas: SOLO VIDEOS
Alumnos por clase: 25
Curso para la Elaboracion de Embriones de Pato Liofilizados(otros Liofilizados)
*Precio estimativo
Importe original en USD:
$ 550